Refunderingspolitik

Hvis du fortryder dit køb:
Hos Gymii.dk vil vi sikre os, at du får prøvet vores produkter godt af. Derfor har du 30 dages fortrydelses- og returret, når du handler på Gymii.dk.
Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din varer. 

Du skal kontakte Gymii.dk inden de 30 dages frist, hvis du har fortrudt dit køb. Overskrides de 30 dage, kan returretten ikke benyttes. Meddelelsen skal gives gennem vores kontaktformular, som du finder øverst på hjemmesiden under fanen "kontakt os".
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelsen af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

OBS!!! Det er begrænset, hvor mange gange vi vil tage produkter retur, hvis hensigten med købet gentagende gange kun er for at se produkterne an. Sker dette i mere end to tilfælde, er det ikke muligt at returnere, med mindre man selv dækker retur- og emballageomkostningerne! 

Returnering:
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal ikke afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Når du har kontaktet os gemmen kontaktformularen, vil du modtage en mail med et link til en returportal. Dette vil være portalen, hvor din returlabel vil blive bestilt. Det er Gymii.dk, som dækker denne omkostning ganske automatisk. 

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
- du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, som du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en ekstraordinær værdiforringelse fratrækkes denne købsbeløbet. Ofte vil en værdiforingelse betyde, at vi ikke kan sælge produktet igen, og derfor er det ikke muligt at få pengene retur. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. 

Hvad skal jeg sende med tilbage?
Du skal sende det pågældende produkt tilbage i så sikker emballage som muligt!

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
Gennem det link du får tilsendt på mail, vil du automatisk kunne sende den det rigtige sted hen. Vælger du at sende din pakke retur uden at benytte den fremsendte returlabel, skal den sendes til Mandal Allé 17, 5500 Middelfart.

 

// Gymii.dk